Olycks spiralen fortsätter

I fredas var första gången jag testade lite små trick i ramperna i capital bikepark efter armbågsskadan.Det slutade med en liter kontrastvättska & röntgen  på Huddinge sjukhus. Börjar fundera om oturen beror på stegen som står uppställd mot skorstenen som jag måste gå under när jag ska ut. Inget alvarligt denna gång trasigt revben läker på några veckor men alla som haft revbensskada vet hur omöjligt det är att sova. Så det har blivit tre nätter sittande i soffan:-(.Som bonus fick jag en tennis boll på smalbenet.

2 thoughts on “Olycks spiralen fortsätter

  1. Satan i gatan, allvarligt nog hoppas du kryar på dig 🙂 Min när farsan bröt revben, va inte allt för hurtig på ett tag hehe.. Frossa i film o skaldjursbuffé

  2. Ja man är inte så tuff nattetid .Sitter & sover:-).
    Hoppas allt är bra med dig.

Comments are closed.