Du är vad du äter ,TV 3 :-)

Idag hade jag besök av Anna Skipper & hennes team,du är vad du äter på TV3. Deras tre deltagare i programet skulle prova lite BMX i Capital Bikepark.För att inte avslöja för mycket så var det tre deltagare varav en hade ett förflutet från Vikinga banan i Märsta. Tanken var att jag skulle instruera dom lite .Passade bra efter som jag bara provrullat en gång sen armbågsskadan. När man började rulla lite så kändes armen rätt bra så jag fick för mig att testa en grind till nose wheelie.Hade ingen kraft i armen så den bara vek sig,ingen skada skedd men det blev inte mycket till nose wheelie heller. Efter det fick jag nöja mig med lite Old school trick,men det var ju faktiskt inte jag som skulle köra utan deltagarna.Det var super kul &  blev till & med någon vurpa.Programet kommer i vår i TV3.Måste erkänna att jag blev lite nervös av att ha Anna Skipper med batong & polismundering brevid mig.

Today we filmed for TV 3 and the program ”Du är vad du äter” in Capital Bikepark.