Shower

Spektakulära shower i BMX, skateboard, kickbike och mountainbike

BMX Flatland show

BMX Flatland Show är som det låter, trick på plan mark med Andreas Lindqvist, världsmästare och fyrfaldig Guinness Världsrekordhållare. Det enda som krävs är en hård plan yta.
Showen är anpassad för köpcentrum, affärer, mässor, skolor och fritidsgårdar med mera, där man vill ha en professionell och uppseendeväckande show.
Passar inne som utomhus.

Läs mer

Freestyle mix show

Freestyle Mix Show är trick på plan mark där vi blandar vi olika extremsporter som t.ex BMX, Kickbike, Skateboard.
Vi jobbar med både Sverige och världselit.

Läs mer

Ramp show

En spektakulär show med både teknisk åkning, höga hopp och volter. Vi har en rad varianter av rampshower som Miniramp, Street, Boxjump, Big Air, som passar både BMX, Skateboard, Kickbike, MTB, Inline.
Vi har ramper för stora och små ytor.
Passar bra både inne som utomhus. Våra åkare tillhör både Sverige och Världselit med första placeringar i VM och innehavare av Guinness Världsrekord.

Läs mer

BMX skolshow

En uppvisning under 45–60 minuter av en BMX-världsmästare, kombinerat med pedagogisk och lättsam information. Målsättningen är att öka förståelsen för och acceptansen av att använda cykelhjälm, samt inspirera till ökat cykelanvändande och spontanidrott som leder till alternativa transportmedel. 

Läs mer

Trickskola ”How to”

Känd från Lilla Sportspegeln SVT där vi under två säsonger lär ut grundtrix i BMX och Kickbike. Vår trickskola är antingen en mix av BMX, Kickbike och Skateboard eller en eller flera av dessa sporter. Vi har även eliten inom Inline eller MTB som kan vara ett populärt inslag i alla pumptracks som byggs just nu.

Läs mer