Tony Hawk Grand Jam -2011 m.m

Foto:Denis Sopovic

Nu var vi hemma efter en vecka i Linköping . Vi började 7 maj utanföre Ikano huset första stoppet på våran promotion turné.

Nästa stopp var Lilla torget. Där vi tillbringade 2 dagar bland mycket folk & sol.

Lördag var det Cloetta center & dax för Grand Jam. Efter som jag både körde show, Speakade Tony Hawk & hade ansvar för promotion touren så har jag inte hunnit samla ihop så mycket film & foto från denna vecka. Det kommer garanterarat uppdateras med mer film m.m. snart.

Foto:Denis Sopovic

Showen startades med en Flatland show med mig & Lillis. Därefter fick vi ta mikrofonerna & agera speakers under hela evenemanget.

Först ut var Yasutoko bröderna på inline.

 

Därefter var det dag för Tony Hawk m.fl

Foto:Denis Sopovic

Tony Hawk sätter sin 900 klicka här!

Se reportaget från SVT HÄR!

Mer om Tony Hawk Grand jam kommer i form av film m.m.

Vid 23.30 var vi klara vid Cloetta center ,minirampen var nerplockad summeringen av veckan var succe:-)

Jag & Lillis hade Söndag morgon ett jobb i Malmö en produktion  för SVT. Så vi hoppade i bilen & åkte halva natten för att söndag kl.9.30 stå klara att köra show i Malmö. Denna produktion för SVT har jag medverkat i tidigare & min erfarenhet är att det var ett proffsigt gäng.

Denna gång så flöt det tyvärr inte lika smidigt när det var min tur så kändes det som allt strulade. Jag var rädd för att pågrund av lite sömn så skulle min åkning inte bli så bra men det visade sig att det verkliga problemet låg hos folket bakom spakarna denna gång.

När det var min tur att åka in så började det med att den överenskomna påan med programledaren var inte alls som vi kommit överens om så på ca: 10 sekunder var jag tvungen att hitta på ett nytt avslut på showen.När jag åkte ut för att kör showen så märkte jag att dom klippt bort introt på låten så det passade inte alls till åkningen. När jag sen tog mikrofonen för att avsluta så fanns det ingen medhörning så man hade ingen aning om det jag sa hördes ut till publiken.  Allt detta strul & lite sömn fick mig att ångra att jag faktiskt var med i denna produktion denna gång. I  höst sänds detta på SVT jag hoppas att det inte ser lika illa ut som det känndes. I mina ögon var detta tyvärr bland det sämsta jag gjort.

Jag är ändå glad att jag fick möjlighet att träffa så många nya vänner.

 

 

One thought on “Tony Hawk Grand Jam -2011 m.m

  1. Tja dude.
    Länken till Tony Hawks 900 funkar inte… Här är den riktiga länken:

    http://www.shredordie.com/video/tony-hawk-900-in-linkoping

    -Mackan

Comments are closed.