Stadium Sports Camp -2010 slut för i år.

Nu var Stadium Sports Camp slut för i år .Jag förstår att campet lockar fler & fler deltagare  för vem vill inte ha kul med polarna & utöva sin favorit sport i en vecka. I år var det 6000 besökare på campet & våra låne från Mirraco cyklar gick varma på streetytan . I Onsdags var jag & Lillis i Norrköping & körde våran sista show på campet. Vi har haft perfekt väder varje gång vi varit där:-).Nu sitter jag i bilen på väg ner i Europa självklart är cykeln packad så nu blir det bada,cykla & grilla i tre veckor. Stort tack till Ulrika, Johan med flera för 5 grymma veckor.

Med Ullis hjälp fick vi faktiskt lite bilder från sista showen. Här kommer dom.

    

Det var även premiär för Alien bike project som jag skrev om tidigare. Det roliga var att den nya cykeln som jag personligen tycker var svårare kom dom flesta lite längre på.

Över 3000 personer provade våra låne cyklar.

I Lördags var det dax att montera ner ytan. Det har knappt regnat på hela sommaren men Lördagen regnade det hela dagen.Det har blivit en tradition att montera ramperna i regn:-) Till min hjälp hade jag mina trogna medarbetare Örnie & Lill Jocke.

Tack alla på Stadium kanske vi ses nästa år igen:-))

2 thoughts on “Stadium Sports Camp -2010 slut för i år.

  1. Grymma bilder ;0)
    Ni är verkligen toppen att ha med på Campen.
    Vi ses säkert nästa sommar igen !

  2. Lite sent men tack)

Comments are closed.