Snart halvvägs genom showerna på två hjul mässan.

Nu har vi kört två dagar show på mässan.Fan jag ska aldrig mer skratta åt Lillis när han ligger & krälar på golvet med sina yoga ställningar.Efter första showen igår så pajade min rygg totalt så nu ligger jag själv på golvet &  stretchar. Det har inte varit kul att sköra med rygg paj. Men det har gått ok ändå 5 felfria shower med en miss i sista showen idag. Nu måste jag lägga mig på spikmattan så jag kan kravla upp ur sängen imorgon då det är 5 shower inbokade.

Hur som hälst så tycker jag att Cirkus Spektakulär var bland det roligaste jag kört.

Kommer lägga upp bilder & film nästa vecka.

Hittade dessa bilder på Stockholmsmässans facebook sida man tackar för ditt inlägg Roger.

Jag har även lärt mig att det går att vingla till lite trick utan att se något:-)

2 thoughts on “Snart halvvägs genom showerna på två hjul mässan.

  1. Mycket fint följespoten ligger på dig där.. måste vart ett proffs som styrde haha 😉 Hare bra tack för uppvisningarna

    /John Följespot

  2. Absolut det måste vara ett riktigt proffs:-)
    Ha det bra.

Comments are closed.