Skum grej hände idag.

Efter en tidig morgon hos tandläkaren så åkte jag direkt till mitt favorit lunch hak tre slavar.Efter jag lunchat klart ca:10.00 så går jag ut till bilen där jag blir i fatt cyklad av en kille som heter Pedro 32 år från Spanien.

Det visade sig att han var med att organisera VM i Spanien majadahgonda där jag plaserade mig på en tredje plats -97 efter Viki Gomez . Han var även med & arrangera VM i Portugal-98 där jag kom etta i minramp & två i flatland efter Mikael Sommer. Efter 10 år så kände han igen mig lite kul.

Vi bestämmde att hålla kontakten & kanske hjälpas åt att arrangera någon tävling i framtiden.

Fick lite info mailat  om hans kommande Flatland tävling.Se startfältet nedan.

www.flatlandfieldcontrol.com

we already got the confirmacion of some good rides:
matthias dandois
frank lukas
raphael chiquet
alex jumelin
michael sommer and many more
if you nedd more info contact me or the www.cbp.pt in portugal