Då var man i varberg.

Det har blivit många mil i bilen sista veckan. Först två svängar till Göteborgs kalaset & nu har jag precis kommit fram till Varberg & Fästningen. Där jag ska övernatta för att imorgon dra av fyra shower på Varbergs Klimat festival. Fästningen för övrigt är ett gammalt fängelse med vallgrav runt. Har länge undrat hur det är att övernatta i en cell. Har redan fått problem med att det bara finns ett eluttag. Måste säga att det är kul att vara tillbaks i Varberg efter så många år sen sist vi var här  isamband med Wave Classic . Tyvärr gick packningen hemma lite väl snabbt denna gång då jag glömde alla priser till svenga fel cykel tävlingen & även tandborsten. Som tur var fick jag med mig två topps & en hotell flaska med shampo så jag klarar mig.
Lite mer uppdateringar kommer imorgon efter showerna. Vi kommer även att sända showerna på Future TV kl. 10.30  , 11.30  ,12.30  ,13.30.
Här lite bilder från mitt boende.

Comments are closed.