Ramp Ljuset på SVT

Lördagen var det raka vägen till flygplattsen för att flyga till Malmö .

Det var inspelning av Ramp Ljuset som börjar sändas under september på SVT barn.Ett jobb som Lillis bokat in & han börjar bli värre än event firmorna man jobbat med under året.Vi skulle få 4x4m att åka på vilket är omöjligt. Men Lillis lovade att han skulle fixa så vi fick större. När vi var framme i studion så var det tyvärr 4x4m. På 5 min satte vi ihop ett program som för mig innefattade ungefär 4 trick.

Roliga var att killen som körde kran kameran hade filmat mig i samma studio för massa år sedan i programet Upp till Bevis .

Då var det dax för inspelning inte nog med att vi hade 4x4m vi skulle även köra exakt 2min 30 sekunder så när det var 5 sekunder kvar skulle vi ha koll på studio mannen som räknade ner. Tyvärr var det nog en av mina sämmre shower av fyra ynka trick så lyckades man ändå missa ett trick när ytan tog slut :-(.

Det värkar som Ramp Ljuset var nästa hållplatts på Talang tåget alla som var där var deltagare från Talang på TV4.Lillis fick låna min kamera & gick lös så lite bilder blev det denna gång.

Jag & Seth.                                      Världens älsta bebis.            

Ni får inte missa denna snubbe:-)       Eller denna snubbe:-o.          Två coola killar.

Lite mer bilder.

2 thoughts on “Ramp Ljuset på SVT

  1. Andreas, jag fick dom ju att utöka ytan 1 decimeter, så det var faktiskt större än 4 x 4 meter…

  2. Okej men då var det stor yta vi hade!!!!

Comments are closed.