Postkodlotteriet/Landskrona,Borlänge/ Peace and love,Norrköping /Stadium Sports Camp.

Det har varit några roliga veckor med full fart.

I Tisdags var jag i Arboga och körde flat show för Postkodlotteriet.

Igår var jag i Borlänge körde flat show med Lillis på eventet Träffsäker ett sammarbete med Peace and Love. Hann till och med åka iväg med A-ett m.fl och köra sönder min sadel (. Det var kul att hinna köra med polarna i Borlänge en halvtimme. Samtidigt som jag var i Borläne så var mina vapendragare Nisse Örnjäger, Max Fredriksson, Jimmy Norström på Rådhustorget i Landskrona och körde en Boxjump show för Postkodlotteriet på min nya mobila zip up Boxjump rigg.

Här en liten film när vi prov monterade riggen ett par dagar innan Landskrona.

futurepromotion ramptest from Joachim Rydelius on Vimeo.

Idag är det Stadium Sports Camp för tredje året  i rad .Vi har ställt upp våran demo street ytaDär vi fyra Onsdagar kommer köra shower  BMX,Skate & Inlines.

Ni som besöker Stadium Sports Camp i år har även möjlighet att provköra ytan med Bikepark butikens demo cyklar som finns på plats alla fyra veckor.