Nu tar det fart!!

Varit hemma någon vecka efter sista skol showen innan sommarlovet. Har passat på att köra lite i Skogås, Rålis & lite på bakgården så nu är man laddad att åka ut på vägen igen. Juni är full bokad 17:e drar jag till Kalmar för att köra flatshow på torget där, 19 Linköping igen(flat show) , 21 Arboga(flatshow), 23 åker jag till Norrköping för att ställa upp mina street ramper för andra året i rad. Kommer även bli några turer dit i Juni,Juli för några inbokade shower. 28 Juni drar jag till Peac and love i Borlänge för att köra flat show sen direkt till Norrköping för att köra där 29 juni. Så fortsätter det juli ut. Får inte glömma mina trogna cykel polare Älgen & Örnie som medans jag är i Borlänge tar Box Jump bilen till Landskrona för att köra en show på stor torget där.Sen blir det som vanligt ett par veckor ner till juggo för semester & lite cykelåkning. Sen är det full fart i augusti igen. Kommer bli en grym sommar)))).

Största problemet är att mina ramp bilar börjar rasa så är det någon som har en bra transportbil med ett flak som är 3,20m långt & 2,16 m brett skrik till.

Kommer försöka uppdatera med bilder & film.

Här lite info.. Peace and Love Borlänge länk nedan.

träffsäkert_50x70cm_mariasversion