Maj var en galen månad!!!

Maj månad är alltid späckad. I år var det nog rekord. 9 maj var det skol show i Bålsta. Skol showerna är alltid roliga och uppskattade.

  

Efter skol showen hoppade vi i bilen och åkte till Kalmar där vi körde en Flatland show  under Hansa Loppet /Hansa city. Tyvärr var vädret inte med oss så det blev en regnig dag. Vi lyckades köra alla shower medhjälp av ett tält över ytan.

Efter Hansa tillbaks till Stockholm för att köra första av fyra skol shower i Järva. Först Enbackskolan.

Direkt efter skolshowen snabbt stopp i nacka för ett reportage i Nacka tidningen. Därefter tillbaks till Kalmar igen.

Tillbaks i Kalmar så hade vi perfekt väder och denna gång körde vi på Giraffens Köpcentrum . Stora delar av FP teamet var på polats Mackan, Jocke, Eddie, Jag själv och ny i teamet var även Jacob Nedler med och visade alla Kalmar bor hur en Mini ramp ska köras.

 

Efter Kalmar tillbaks till Järva och Skol show i Knutbyskolan.

 

När vi var klara i Knutbyskolan var det 5 timmars bil till Örnsköldsvik. Där hade dom bokat in Skyttishallen och bjudit in alla 5 och 6:e klassare. Totalt 700 elever besökte oss under dagen.

Riktigt roligt jobb med massor med glada cykel sugna ungdomar.

 

 

Efter Örnsköldsvik så hade vi en ledig resdag hem mot Stockholm och Freddagen 23 maj så börjar dagen med morgon show på Rinkeby skolan därefter direkt till invikningen av Orminge BMX Park.

 

 

Lördagen spridde vi ut oss på tre olika events Jag ,Lill Jocke, Nedler körde på Friends Arena och Cykel tävlingen Grand Fondo, Mackan var på Huddinge dagarna med klättervägg och Nisse,Alex Alanko körde miniramp show på Orminge Karnivalen.

  

 

Söndag morgon var det dags för Hållbara Järva för fjärde året i rad. Vi började med att  köra mini shower på Järvas alla torg och avslutade i Akalla by med show och prova på aktiviteter.

Nu laddar vi för nästa stop. Schools Out Bollebygd 13 juni. Ses där!!!!