Dax att uppdatera vad som hänt Juni,Juli (Aug)

Behöver inte säga att jag är sen med uppdateringen igen. Det har blivit en tradition 🙂

13 Juni drog jag Lillis till Schools Out i Bollebygd. En ungdoms festival i mini format för ungdomar 13-18 år .Jag  och Lillis körde en Flatland show ,Jamie Meyer och Syster Soul med band stod på scen.

18 Juni var det dags igen För Stadium Sports Camp. Street ytan + Lånecyklar var på plats hela campet..

27-28 Juni körde vi Ramp shower på Bråvalla Festivalen. Behöver nog inte berätta att det var ett ruskigt drag under dom dagarna. Både med åskväder och Iron Maiden på plats 🙂

Parallellt med Bråvalla hade vi även prova på aktiviteter i Botkyrka under deras Summer Games.

Efter Bråvalla och Botskyrka blev den semester en vecka i Grekland sen direkt hem och montera ner Street ytan i Norrköping.

Nästa stopp var Karlskrona Skärgårdsfest och  Street Town där vi tillbringade tre grymma dagar med ännu  grymmare människor. Hoppas vi får komma tillbaks nästa år 🙂

Var även med på en radio intervju på P4 .Drog av en spontan show framför deras tält. Lyckades även sno åt oss lite plats i tidningen.

         

Efter Karlskrona var det raka vägen hem och packa om för Kalmar Stadsfest. Det är tredje året vi är på Stadsfesten, alltid lika kul att komma dit och möta upp alla polare. Blev både Speaker jobb och Flatland show på Sveaplan.

Även här lyckas vi sno åt oss lite plats i tidningen:-).

                        

Idag är det lastning som gäller för lite kommande jobb på hemma plan. På Lördag kör Futurepromotion EVENTS. Lite roliga prova på aktiviteter på Flemingsberg festivalen. Ses !