Banken har fått fnatt

Brukar inte lägga in denna typ av inlägg efter som dom inte har det minsta med cykelåkning att göra. Men har  lite tid över sitter & väntar på Lillis i Bromma sen ska vi dra ut på ännu en NTF Show KUL!!!

Mitt första boende var en hyresrätt på 20 kvm i Bagarmossen där jag kunde bott hela livet om man inte träffat tjej & blev tvungen att flytta till större.Mitt nästa boende var ett fritidshus på 55 kvm som var rena lyxen.

Nu har jag fått familj:-) Leo min son som nu är två år & helt plötsligt så är det fler att ta hänsyn till.Leo behöver snart eget rum & jag bestämde mig för att höra med banken om ett lån så jag kan bygga ut.Jag tycker att min bankkontakt varit bra & det är nästan så man känner sig som lite polare när man sitter & pratar om månadssparande,företagsförsäkringar m.m.

Nu i efter hand så kan jag säga att jag nästan heldre får en revision än att ansöka om lån igen. Jag vet att några av mina vänner tycker att jag är knäpp som reagerar på att banken kollar upp mig .Det är absolut inget konstigt dom måste säkra att dom får in sina pengar . Jag har tagit lån två gånger tidigare & har aldrig fått denna kännsla att banken nästan tror att man är kriminell.Ett råd till banken kolla upp era kunder men gör det på ett smidigt sätt ni kanske vill bevara en bra relation med era kunder.

På grund av finanskrisen, har vi designat en ny spargris som passar bättre.

Spargrisen finns att hämta på eran lokala bank.

Comments are closed.