Guinness World Records -2009

Nu har Guinness rekord bok kommit ut i butikerna. Under Guinness turnén lyckades jag skrapa ihop tre nya rekord & ett gammalt.Ibland kan det kännas lite snurrigt med dessa rekord. För flera år sedan medvedrkade jag i Guinness rekord tv där jag slog Martti Kuopas rekord i längsta Hang Nothing(åka på fram hjulet typ).Martti hade ett rekord på 100 meter jag åkte närmare 400m .Allt detta sändes på TV . När boken kom ut så var inte mitt rekord med utan Marttis .Dom på Guinness vet inte själva varför. Nu flera år senare ville dom att jag skulle göra ett försök till. Tur för mig så behövde jag då bara slå 100m efter som det var det rekordet som var registrerat. Rekordet skulle göras i gallerian i Stockholm .Jag körde ca: 150m då ytan var begränsad men det räckte till.Jag slog även Mikael Steingrabers rekord med flest Pinky squeaks på en minut.

När jag nu slår upp boken så är det en rolig bild på mig & Lillis där det står att jag även har kört snabbast på framhjulet.Hade ingen aning om att det var ett hastighets rekord också .Lite snurrigt med alla dessa rekord.

Hur som helst så hade vi ruskigt kul under Guinness turnén & det är det som räknas.

Now the Guinness Book of Records-2009 in the shop where I have four Guinness record.

Comments are closed.