Skum grej hände idag.

Efter en tidig morgon hos tandläkaren så åkte jag direkt till mitt favorit lunch hak tre slavar.Efter jag lunchat klart ca:10.00 så går jag ut till bilen där jag blir i fatt cyklad av en kille som heter Pedro 32 år från Spanien.

Det visade sig att han var med att organisera VM i Spanien majadahgonda där jag plaserade mig på en tredje plats -97 efter Viki Gomez . Han var även med & arrangera VM i Portugal-98 där jag kom etta i minramp & två i flatland efter Mikael Sommer. Efter 10 år så kände han igen mig lite kul.

Vi bestämmde att hålla kontakten & kanske hjälpas åt att arrangera någon tävling i framtiden.

Fick lite info mailat  om hans kommande Flatland tävling.Se startfältet nedan.

www.flatlandfieldcontrol.com

we already got the confirmacion of some good rides:
matthias dandois
frank lukas
raphael chiquet
alex jumelin
michael sommer and many more
if you nedd more info contact me or the www.cbp.pt in portugal

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.