Modevisning Sickla köpkvarter(MOD+E)

Igår arrangerades en speciell modevisning i Sicklas  köpkvarter. En kombenerad dans & skate modevisning.Ni kanske har sett reklam på bussarna MOD+E.

Futurepromotion events var en av arrangörerna. Detta var första gången jag stod bakom scen som arrangör i stället för att vara med i showen. Det var kul att prova på att enbart hålla i trådarna. Jag fick en del påtryckningar av Koreografen Joakim att vara med & köra i showen men denna gång ville jag prova att endast stå bakom & styra upp allt. Det var kul & allt blev super lyckat. Nu har man provat att agera endast  arrangör men jag måste säga att cykla kommer alltid vara det roligaste:-).

Nu ska jag packa bilen på Tisdag kväll åker jag till Gnosjö för att köra en Flatland show på en invigning.

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.