Det har varit en galen månad!

Efter en grym cykel sommar med bad i Kroatsien & grillad gris i Bosnien kommer jag hem till ett späckat körschema.Det börjar med Skogås jamet som jag moget nog valde att stå över i år för att säkra att jag skuller vara skade fri inför månadens bokade shower. Kunde inte låta bli att rulla lite under träningen:-).

 Fredagen 21 aug packar vi miniramp bilen & åker till Nykvarn & deras folkfest i folkets park.En festval som lockade ca: 3000 besökare. Efter jag,Jocke & Örnie ställt upp rampen där så hoppar vi i bilen för att åka hem & lasta om bilen med klättervägg som skulle upp Lördagen på Flemingsbergs festivalen.

Stor eloge till Örnie som efter 8 timmar köande till klätterväggen var glad som en lärka.

 

Efter Flemingsbergs festivalen var slut så åkte vi hem & packade alla tre bilar fulla med nästan alla mina mobila ramper för ett tre dagar lågt event. Håll koll på kanal 5 i September/Oktober. Ni vet säkert vad det kan vara:-). Det finns mycket kul att berätta om detta event men det får bli lite senare 🙂 håll koll på bloggen.

Torsdagen var det bara att packa om igen för Future events första scén jobb. Som jag skrev tidigare så köpte jag en scén i våras för att få lite mer leksaker.

 Visättra festivalen var första jobbet. Jag & Mackan drog nästan hela festivalen .Det var klättervägg, Svänga fel cykel, Scén, Musikanläggning & jag hade även en Flatland show. Det var lite många trådar att hålla i till nästa år blir det minst två till.Det var även ett Ryskt band som spelade katastrof!!!

Tyvärr har vi inga cykel bilder från denna månad fanns ingen som hade tid att fota showerna.

                                       

Igår var det ledigt det firade jag med lite foam pit & grill med Örnie , Anna, Gogga & Leo. Så nu är det dax att lasta bilarna för helgens skate modevisning i Sickla köpkvarter (MOD+E) ni kanske har sett reklam på bussarna i Stockholm.Ses där!!!