Talang 2009

Då var man hemma från Nacka där jag körde en rolig show under en cykel dag vid Björknäs skolan.Om någon var där & fotade maila gärna några bilder(info@futurepromotion.se) . Under tiden så gick talang på TV 4. Ett program jag skulle  kunna fylla hela bloggen med allt som hänt från första säsången det sändes.

Första året när talang gick blev jag & Lillis uppringda av casting teamet efter flera samtal slutade det med att dom ville att jag skulle delta men inte Lillis. När inspelningsdagen kom så berättar casting teamet att TV 4 inte vill ha med den här typen av familje unerhållning. Så jag plockas bort i sista stund.

Det slutar med att jag under den säsången får vara med i billboarden för talang konstigt (reklam innan programmet börjar).

Säsång två får jag ett samtal från casting teamet igen då tackar jag nej efter som jag tidigare år fick förklarat att denna typ av underhållning ej är intressant.Även detta år medverkade jag i billboarden

I år fick jag ett samtal igen jag hade precis tagit bort mitt gipps efter armbågsskadan & hade varit borta från cykeln länge så jag kände att det kunde vara ett bra sätt att komma igång. Jag drog ner till hallen för premiär åk armbågen gav vika & jag slog bröstkorgen i styret ,fick fraktur på ett revben:-.). Inspelningen var en vecka senare så det var bara att lägga sig i sängen & vila .Showen på talang var min första show på flera månader .

Fast jag vet att både jag & Lillis bara är någon form av utfyllnad i programmet  så var det kul att kunna kalla lillis för trippel x efter hans tre röda kryss.

Risken finns att han kommer kalla mig för bocken & det kanske är ännu värre.

Jag vågar inte säga något om årets program efter dom minst sagt välskrivna kontrakten man måste skriva under.

Hur som helst skriv gärna några rader HÄR!

http://www.tv4.se/1.307668/2007/04/18/snacka_om_talang