Stadium Arenan / Norrköping

I Söndags var jag i Norrköping för att köra en Flatland show på Stadiums personal fest. Samtlig personal från hela Norden var på plats så det blev över 1300 personer i arenan. Temat var mästarnas mästare. Under dagen skulle butiks personalen möta varandra i Olympiad med 20 tal grenar.

En av grenarna var en cykel utmaning. Denna show blev en av dom där konstigare showerna man gör ibland, men resultatet blev rätt kul.

Allt började med en parad in i arenan .Paraden bestod av Stadiums 130 butikschefer. Alla bar varsin flagga med namnet på staden dom hade sin butik. Jag fick hoppa in och låtsas vara butikschef i Happarnda :-). Väl inne i arenan plockades fem personer ut för att demonstrera en av grenarna som fanns med i tävlingen under dagen. Det var en cykel tävling där en skulle hålla balansen på tre plyfaskivor som flyttades av dom övriga i laget. Väldigt lägligt blev jag utvald att köra på cykeln :-).

Foto: Simon .m.d.

Efter jag hade klarat sträckan som Happarandas butikschef så slog dj på musiken och jag började köra min show utan någon presentation. Rätt kul att höra reaktionerna från bubliken som fortfarande inte fattat att jag inte var en butikschef.

Det var ett glatt gäng som samlades i Norrköpin och jag är övertygad om att det var fullt ös till kl 02.00 när lokalen stängdes. Simon m.d. knåpar lite på en edit. Lägger ut den när den är klar.

Foto: Simon .m.d