Sommarlovs morgon SVT, Götene , Bråvalla festivalen, Park life

Tiden rusar iväg ,inte hunnit uppdatera på ett tag. Nu sitter jag i Bosnien med super väder +40 grader . Imorgon bär det av till Kroatien. Som vanligt har det hänt en del under Juni/Juli. 22 Juni bar det av ner till Malmö för att medverka på Sommarlovsmorgon på SVTB. Tyvärr förföljdes vi av det dåliga vädret och bestämde tidigt på Måndag morgon att vi skulle banda min show i fall det började regna och bara någon minut efter vi bandat showen stod regnet som spön i backen.

Sändningen gick riktigt bra och tack vare beslut att banda showen så påverkades inte innehållet i programmet av regnet. Vi hade riktigt kul trotts regn.

Sommarlovsmorgon/Andreas Lindqvist

Tyvärr är hela programmet bort plockat från SVT Play då det bara ligger kvar i en vecka.

Men delar från programmet finns kvar. Se länkar nedan!

BMX SHOW Sommarlovsmorgon SVTB.

Sommarlovs morgon Andreas Lindqvist

 

Alex lär sig trix SVTB.

Sommarlovs morgon Andreas Lindqvist

 

Gänget testar våra ”Alien Bikes”

Sommarlovs morgon Andreas Lindqvist

 

—————————————————————

Efter Malmö åkte vi rakavägen hem för att byta bilar och direkt till Bråvalla Festivalen där vi på Onsdagen ställde upp rampen för att på Torsdagen ta en snabb sväng till Götene kommun och köra show .Riktigt inspirerande att se deras betongpark som kommunen i samband med engagerade föräldrar, ungdomar och lokala företag lyckats åstadkomma .

Andreas Lindqvist Götene kommun

Efter Götene åkte jag direkt till Bråvalla Festivalen i Norrköping där vi hade Ramp shower fram till Söndag då vi packade ner. Grymt bra drag på åkningen alla shower med Axel Parke, Jacob Nedler, Nisse Örnjäger och jag själv sen blev showen fullbordad med i mitt tycke Sveriges tre bästa skatare. Jocke Olsson stod för snacket i micken ett riktigt Dream team :-).

Bråvalla festivalen Andreas Lindqvist

Futurepromotion Bråvalla festivalen

Innan vi drog vidare till Bosnien och Kroatien han jag med ett roligt projekt till ”Park Life”.

Ett tyskt produktionsbolag som åkte runt i Europas nationalparker dom olika årstiderna och filmade någon form av dokumentär. I varje film speglades även en person som berättade om sitt liv/sport och eventuell relation till just den parken miljön m.m.

Här i Stockholm blev det mig och min cykelåkning som dom ville ha med. Riktigt roligt och annorlunda projekt.

Andreas Lindqvist Park Life Nu två veckor semester i Bosnien + Kroatien denna gång utan cykel lite ångest fullt men har gott om tid att tänka igenom kommande events och fantisera om nya trick :-).

Andreas Lindqvist BMX