Shower NY

Spektakulära shower i BMX,
skateboard, kickbike och
mountainbike

Flatland freestyle show

BMX och skateboard med Andreas Lindqvist och Stefan ”Lillis” Åkesson, båda världsmästare. Trickåkning på en plan yta. Showen och utrustningen är anpassad för köpcentrum, affärer, mässor och fritidsgårdar med mera, där man vill ha en professionell och uppseendeväckande show.

Läs mer     

Streetyta

Show på streetytan är lämplig för både BMX, MTB, skateboard och inlines. Den består av quarterpipes och funbox med diverse grindräcken, men går att bygga ut med fler streetramper och curbs. 

Läs mer     

BMX skolshow

En uppvisning under 45–60 minuter av två BMX- och skateboardvärldsmästare, kombinerat med pedagogisk information. Målsättningen är att öka förståelsen för och acceptansen av att använda cykelhjälm, samt inspirera till ökat cykelanvändande och spontanidrott som leder till alternativa transportmedel. 

Läs mer     

BMX flatland show

En show i freestylecykling med Andreas Lindqvist som har flertalet förstaplaceringar i olika tävlingar som till exempel VM. Han är även innehavare av 4 stycken Guinness världsrekord.

Läs mer     

Minirampshow

En spektakulär show i en större miniramp som gör att man både kan åka tekniskt och högt. Minirampen är lämplig där man vill ha en spektakulär show på en liten yta.

Rampen är lämplig för uppvisningar i både BMX, MTB, skateboard och inlines.

Läs mer     

Speaker

Vi har några av dom mest erfarna speakers i den svenska extremsport-scenen. Våra speakersuppdrag är allt från events till expertkommentatorjobb i TV.

Läs mer     

Quarterpipe och boxjump

En spektakulär show som i första hand går ut på höga hopp med volter, 360’s med mera. Ramperna är lämpliga för uppvisningar i BMX, MTB och inlines. En hård plan yta på minst 7 x 30 meter krävs, ibland större.

Läs mer