Lilla Sportspegeln.

Lilla Sportspegeln

Igår 28/2 sändes reportaget från Capital Bikepark som bandades för en tid sedan. Några av Capital Bikepark Locals var med. Man fick se Eric(BMX race), Alex , Max m.fl. bra jobbat av dom.

Isamband med det så var jag med i direktsändningen i studion för att köra lite Flatland & svara på frågor. I publiken satt lite barn som jag & Lillis besökt med vår skol show kul:-).

Efter sett programet har jag kommit på att jag måste träna upp min kondition kan varken prata eller tänka  när jag är anfådd. På frågan hur lång tid det tar att lära sig köra BMX Flatlans svarade jag 10 år, måste tänkt på mig själv & hur seg jag är på att lära mig nya trick:-). Visst kan man bli bra snabbare än så.

Sen vill jag tillägga att alla är välkomna till hallen vare sig man kör BMX,MTB,Inline,Skate,Kick bikes, så det inte blivit något missförstån att bara BMX/MTB är välkomna efter ni kollat på programet nedan.

Hur som helst var det super kul att komma till Lillas studio igen. Det var några år sedan  vi körde Lillas Trickskola . Jag hoppas på att kunna hitta på fler kul saker med dom framöver 

För att se hela programet klicka här!