Insjö dagen m.m.

Lite sent men här kommer uppdatering från senaste helgen. Som jag skrev tidigare så hade vi tre event samma helg.Visättra festivalen där vi hade scén,ljud,klättervägg,svänga fel cykel. Vi var även ansvarig för scén framträdanden. Nisse Örnjäger höll i trådarna där tillsammans med Robban, Joel m.fl.

Jag & Jocke meckade upp Scén ,Klätterväggen innan vi drog vidare till Insjön. En tom yta som på Lördagen fylldes med tält, karuseller & massa folk. Om jag får tag i bilder lägger jag upp dom.

Vi hade även Rookien Camp i Capital Bikepark där Martin & Joachim instruerade en hög med lovande cyklister.

Jag själv var  på Insjö dagen där hade jag med Tate,Jocke, Kilanki & Lillis.

Det var en galen helg orkar inte skriva allt som hände så jag fixade en liten edit istället.Vi har även lagt in lite från två andra event vi kört denna sommar Linköping Stads fest & Extreme Monster Action.