Guinness Rekord TV.

Under Guinness World Record tour som rullande runt i Sverige under November 2007 så blev det 4 nya rekord för min del. Ett av rekorden var ”Flest Pinky Squeaks på en minut”där jag lyckades med 57 varv på en minut .Tidigare rekord hållaren var Mikael Staingraber(Tyskland) på 30 varv på en minut.

Nu ville Guinness rekord bok att jag skulle försöka slå något av mina rekord . Mitt förslag var längsta sträckan på framhjulet där jag tror jag har mycket att ge.Tyvärr är inte vädret så bra idag.Så vi planerade om lite & bestämde att jag skulle slå det först nämnda rekordet ”Pinky Squeaks”. K.l. 08.00 satte vi igång . Kände mig rätt avslappnad efter som jag ändå redan har rekordet.Efter rekord försöken var klara & det visade sig att jag bara orkade hålla igång ca: 30 sekunder =33 varv så fick jag till baks kännslan som jag inte har kännt på länge”tävlingsinstinkt”.Trodde att det inte skulle spela någon roll om jag slog mitt rekord som jag faktiskt redan har men av någon konstig anledning så känns det super irriterande så nu blir det några kvällar Pinky Squeaks för att bevisa för mig själv att jag inte tappat all min kondis på ett år:-).

Hur som helst Guinness Rekord bok 2009 ligger i butiken & rekord försöken som vi filmat idag kommer att ligga på Expressen TV/Nöjen & troligen kommer dom att sändas på Vakna med the Voice.

Today, we have filmed the whole day for Guinness record TV.