Guinness- Lo Show Dei Record Italien/Milano

Detta kommer troligen att bli ett av mina längsta & mest negativa inlägg jag gjort på min blogg.
Nu är jag hemma igen efter sex dagar flängande mellan Milano & Stockholm.
Onsdagen 22 april flyger jag till Milano kl.04.00 för att delta i ”Guinness Lo Show Dei Record” som jag nu i efter hand fattat är en av dom största TV showerna i Italien .Efter att ha vandrat runt lite i butikerna & sett att Barbara programledaren för Guinness rekord tv & troligen alla mäns våta dröm prydde omslagen på samtliga skvaller tidningar.
För några veckor sedan när produktions teamet ringde & ville att jag skulle delta så lät allt väldigt kul & proffsigt.
Jag fullkomligt bombades av mail angående bl.a. några mattor som jag skulle ha som underlag för att förutsättningarna skulle bli så bra som möjligt.
När jag landade 22 april på Milano flygplats blir jag upphämtad & raka vägen till studion.
Studion var gigantisk det kändes som det här kunde bli riktigt kul.
Efter några timmars väntan så var det min tur att repa.Då märkte jag att mattorna vi mailat om inte fanns & golvet var halt som såpa.Men jag pratade med crewet & vi bestämde att dom skulle svabba av golvet så det blev lite bättre fäste. ”Vi fixar det till morgondagens repetitioner ”sa dom.
Torsdagen blev även det en dag med många timmars väntan innan det blev min tur. Självklart var inte golvet fixat & när jag pratade med crewet fick jag till svar att dom trodde att det funkade bra som det var helt klart för många kockar.Jag pratade lite med en från produktions bolaget & hon berättade att dom tidigare haft med spanska flatland cyklister som provat att slå mina rekord men ej lyckats. Därför bestämde dom sig för att kontakta mig för en show & om jag ville försöka slå mitt egna rekord. Jag tog upp problemet med golvet igen & dom lovade att fixa det till inspelnings dagen på Söndag.
Jag insåg då att jag varit två dagar i Italien helt i onödan då jag inte fått någon möjlighet att testa golvet ordentligt.
Fredag morgon flög jag hem igen för att köra en show i Tyresö centrum. Tyresö hade en trafiksäkerhets dag med ca: 4500 besökare. Lillis & jag körde två shower ”vägverkets skol show” i centrumet. Allt flöt på bra & vi hade super kul.
När vi var klara var det bara att packa ihop,åka hem& förbereda för resan tillbaks till Milano kl.03.00 Söndags morgon. Jag passade även på att göra ett försök att slå mitt nuvarande rekord på min lilla asfalts yta på tomten. Det gick fin fint.
Tillbaks i Milano var det full fart lite sliten efter endast tre timmars sömn ,jag började även misstänka att dom fortfarande inte fixat golvet som lovat.
Jag började känn att allt som jag trodde skulle bli så kul enbart börjar bli jobbit . Nästan direkt kastas vi in i inspelningen. Vi skulle sitta på en soffa på scenen under hela programmet. Efter suttit några timmar så fattar jag att vi kommer bli sittande där hela dagen.Efter 8 timmar var det min tur.När jag rullade in så märkte jag att dom fortfarande inte fixat golvet så någon show gick inte att köra jag gjorde tre enkla trick sen var det dags för rekord försök. Domaren räknade till tre på Italienska & tryckte igång klockan innan jag hunnit upp på cykeln & inte nog med detr så drog dom igång massa disco lampor så det blev nästan omöjligt att köra.Jag körde på ända men insåg att det aldrig kommer att funka med lamporna & avbröt efter 45 varv. Förklarade att det funkar så dom ville att jag skulle prova direkt igen utan lampor med min kondition var det omöjligt att orka dra av 60” Pinky Squeks” direkt igen.
Jag blev riktigt irriterad efter allt flackande fram & tillbaks mellan Stockholm-Milano för deras viktiga repetitioner & dom kunde inte fixa underlaget som dom själva sa att dom skulle ordna & disko lamporna fanns aldrig på repetitionen så det blev tråkig överraskning.
Efter min show skulle jag gå upp på scenen & bli intervjuad .Efter som allt dubbas till Italienska så hade dom en tolk . Mitt missnöje med hela situationen syndess rätt tydligt så dom valde att inte ta upp tolken på scen antagligen var dom rädda för vad jag skulle säja. Så dom tackade på Italienska & bad att jag skulle sätta mig bland dom andra rekord hållarna i soffan. Jag var så sur att jag valde att dra från inspelningen. Så här i efter hand så kan jag känna att det var lite larvigt att bli så irriterad men blandningen av lite sömn & deras dåliga planering fick mig att tröttna.
Hur som helst så reste jag hem med mina fyra rekord i behåll men det blev heller inga fler rekord.
Dom sex dagarna jag trodde skulle bli super kul blev bara jobbiga. Det var i alla fall kul att komma till Italien efter som jag är halv Italienare & det var även kull att träffa alla rekord hållare.
Jag har alltid tyckt att dessa tillställningar är lite freak show & jag fattar inte att folk orkar lägga ner sån energi på att slå vissa rekord. Men när man är där så dras man med i Guinness hysterin & jag måste erkänna att jag kommer bli tvungen att slå mitt rekord för att få ro igen.
Tyvärr blev det nästan inga bilder men lägger upp dom jag tog.


Arenan.

Mer arena.                                  Världens längsta & kortaste man lunchar.


Polska Gunness rekord tv spelade in samtidigt. Jag med Crewet.

Hon är ansvarig för min               Minsta mannen igen.

frisyr bilden ovan:-( .