FAN nu var det dax igen.

Börjar bli för mycket av denna typ av inlägg. Hoppas att det snart blir lite mer roliga cykel inlägg.

Har en dålig ovana att jag oftast är själv i hallen när jag nöter nya trick. I bland hatar jag min mobil men denna gång var jag glad att den fanns. Efter jag vaknade upp efter en kort stund ofrivilig sömn så lyckades jag kravla bort till min mobil & ringde 112 dom hade fullt upp med en bilolycka så jag provade taxi. Där blev heller inget svar så ja ringde 112 igen & dom kom på en gång. För att inte tuppa av igen var jag tvungen att dricka en cola fast jag vet att man inte ska dricka om jag skulle behöva sövas.

När jag kom till akuten & fick av mig tröjan så hade båda underarms benen hoppat urled .Med min vanliga tur så hade dom hoppat ur på ett sätt som läkaren inte sätt tidigare så läkaren ville söva  mig  men tack vare colan jag druckit så gick inte det. Det var  bara att ta morfin & bita ihop medans dom drog dom till rätta. Det blev  även en fraktur så nu sitter ja & väntar på besked om jag måste opereras. Men optimist som man är så tror jag att jag är tillbaks på några månader.


Inte så glad jag vet:-).