3D printing sjuka möjligheter.

För någon vecka sedan hade jag besök av Daniel Norée från Creative Tools och fick mitt huvud scannat:-) . Ska jag vara ärlig vet jag inte mycket om 3D Printing förutom det jag sett kidsen i hallen tilverkat i skolan. Det har varit allt från steadicam till hubgards till cykeln.
Efter besöket förra veckan har jag förstått att möjligheterna är oändliga. Snart köper man bara en fil man kan ladda ner och printar ut sin cykel del själv:-).
Igår las ett hemma hos reportage upp på Creative Tools site. Bara sen igår har 24 personer laddat ner mitt huvud för att smycka sin bokhylla hemma. Det är helt sjukt:-). För er som har 3D printer kan ladda ner filen här!

Daniel Norée knåpade även ihop en liten video. Se resultatet nedan. Var grymt förkyld så jag låter som jag har en hink på huvudet när jag pratar hahaha.