Super Nintendo i Sverige

Förra helgen var den en stor dag för alla spel älskare. Boken SUPER NINTENDO SVERIGE hade release, boken om Super Nintendos historia vilket jag fick äran att medverka i.
Super tråkigt att jag inte hade möjlighet att vara på plats under premiären.

I början på 2020 blev jag uppringd av Martin Lindell en av författarna till denna bok , -90 talet var den period då min cykelåkning tog upp precis all min vakna tid. Jag tillbringade i stort sett all min tid (och nätter) i turnébussen om jag inte var iväg på tävlingar. Ett företag som anlitade mig till i stort sett alla deras events var Creator Evenemang. Förutom flera år av shower på köpcentrum, discotek , mässor, festivaler m.m. så var Svenska mästerskapet i Nintendo , Norska mästerskapet i Nintendo med ett Super Discon som avslutning några av eventen som tog upp stor stor del av min tid. Det var en galen period ,jag mins dom få dagarna jag landade i min lägenhet på 20kvm i Bagarmossen kändes bara konstigt och jag bara väntade på att få komma ut på vägarna igen.

Idag låg den färdiga boken i min brevlåda. Hela sju sidor om vårat event Nintendo SM inte dåligt :-). Var en nostalgitripp att se alla bilder och läsa uttalanden från gamla turné vänner. En otroligt väl genomarbetat bok med bilder och fakta. Även om jag inte är helt säker på att Mikael Geske var en av grundarna till Creator evenemang :-)som boken säger så var han garanterat en viktig pusselbit i deras event och framför allt en stor förebild för mig!!

Var lite orolig vilka bilder som skulle dyka upp då det var mycket galet som hände under dessa turnéer:-). Men måste säga att denna bok är en perfekt Julklapp för er som intresseras av spel och dess historia !!!

Konstigt nog har jag aldrig ägt ett Nintendo vilket känns lite konstigt med tanke på detta tighta samarbete men det blev hela tre Playstation under mitt samarbete med dom och Burning Heart turnén.

Ni som inte tror på att jag har haft kort hår i min ungdom har här bildbevis. Frågan är hur många korthåriga BMX:are ni kan hitta på dessa bilder nedan, ge mig en siffra haha