Stadium Sports Camp-2011

Nu är vi halvägs igenom våra shower på campet. Det är tredje året i rad jag är på campet och  kör, börjar kännas som en rolig sommar tradition. För många år sedan var jag på campet och körde invigningarna med Tobbe trollkarl. Sen var det några års uppehåll sen var jag där igen och körde Söndags invigningarna med Markoolio m.fl.

Dom två sista åren har vi haft våran demo street yta på plats + Bikepark butiken/Future Clothing har haft låne cyklar där och varje Onsdag har vi haft show. Tyvärr har vi aldrig haft möjlighet att fota och filma så mycket men nu har vi haft Raz med oss så i år kommer en edit så småningom kul:-).

Raz minglar.

För varje år har showen växt. Började med att jag körde Flatland show själv på invigningarna. Senare blev det jag och Lillis. I år är det jag ,Lillis men även Zebbe, Stephanie på Inline och förutom ramperna har vi även Inverted bike , Omöjliga stegen. En fin blandning mellan extrem sport och lekland:-).

Omöjliga stegen drog mycket folk.

Glad vinnare av en Future Clothing T-Shirt på Svänga fel cykel.

 

Snart kommer lite film från en Onsdags show på Stadium Sports Camp:-)

One thought on “Stadium Sports Camp-2011

  1. Fina bilder och kul film!
    Fick just tillbaka massor med campfeeling när jag kikade på detta =)
    Hoppas vi ses nästa sommar.

    Må gott
    /Ullis

Comments are closed.