Speedway GP , Canon relies och Åre höstmarknad.

Hemma igen efter två grymt roliga veckor. Vi har inte haft så många miniramp shower i år. Men den vi hade förra helgen var nog den roligaste showen i år. Blev kontaktad av Zacke på Friends Arena i Solna att Monster energy ville köra en BMX show under Speedway VM.

Fredagen ställde vi upp rampen och Lördag klockan 14. 00  började folket strömma in. Med över 30.000 sålda biljetter och monsters åkare Alex Coleborn på plats kunde det inte bli annat än succé. Totalt blev det 10 shower varav dom två sista var det bara jag och Alex som fick köra.

Tror jag upplevde mitt livs värsta kramp i båda armarna men lyckades ändå kriga mig igenom alla shower. Alex å andra sidan matade trick och verkade inte det minsta trött .

Det var en grymt rolig show stort tack till både Monster och Friends arena. Hoppas på att vi jobbar ihop snart igen.

Här en dubbel flip med mig och Alex.


Torsdagen körde jag och Lillis en flatland show för i Canon och i deras tycke  15 av Sveriges viktigaste reportrar som även alla var fotografer. Innan vi drog igång showen fick alla varsin kamera i handen så dom kunde fota under vår show och på det sättet testa Canons nya kameror.

Några av Canons produkter såg riktigt spännande ut ,speciellt kameran anpassad för att använda ihop med dagens alla sociala medier.

Ska bli kul att få testa den kameran.

 

Efter Canon showen åkte jag raka vägen till Åre för att köra show på Bil/Motor mässan i anslutning till Åre höstmarkand. Förstår att så många besöker Åre det känns lite som Åre är en jätte lekplats för alla åldrar. Efter som jag bodde på Holiday Club passade jag såklart på att besöka deras Bastu/Bad paradis. Rekommenderar det starkt.

Lokal tidningen i Åre.