Reportage Mitt i Huddinge.

Monika och Chris var på besök i Capital Bikepark för att göra ett reportage om mitt Guinness Värdsrekord jag slog 2001 på Guinness rekord Tv och först nu blev registrerat. Det var ett av dom roligare intervjuerna jag gjort dels är det kul att vara på hemma plan sen var Monika och inte minst fotografen Chris super taggad. Chris körde själv BMX under BOB HARO tiden och viste precis vilka bilder han ville ha. Självklart ville han ha en gammal hederlig Table Top Air jag vågar nog säga att jag nästan ALDRIG  gör Table Top, så måga Table Top jag gjorde den kvällen har jag nog inte gjort under alla år jag cyklat. Bilderna blev super bra och tror nästan jag har lärt mig Table Top Air nu :-). Bilden är lite förvrängd i ansiktet tror inte att jag är så skrynklig riktigt än hahaha.