MC-Mässan 2013

Förra helgen var det MC-Mässan på Stockholmsmässan. Tredje året i rad jag var med och körde Flatland i deras show. Detta år hade jag även med Quaterpipe bilen och hade en prova på yta efter showen som blev super poppulär.

I år var det ett grymt gäng både MC stunt,Trail, FMX,BMX och så klart cross Fredde med band.

 Nytt för i år var att det även var med två grymma snybbar som körde på bågar från 20 talet.

Totalt körde vi 14 shower alla var fullsatta ,super kul!

  

I år var det historiskt  tema på min show så jag hade grymt bra hjälp av nästa generation 🙂

Alla som var med hade en promotion demo som rullade i montern under mässan. Efter som jag hade historiskt teama så rotade vi djupt bland dom gamla VHS banden för att få rätt känsla på min demo.

Det filmades en hel del så fort vi satt ihop en edit från årets show så lägger jag upp den . Men tills dess så får ni hålla tillgodo med min demo som rullade i montern under mässan. Det var mycket ångest och skratt när vi satt ihop denna film :-).

 

 

Här även en film från förra årets show på MC-Mässan i Göteborg-2012