Kalmar Stadsfest vilken resa.

Kalmar stadsfest vilken resa.

Vi startade Onsdag morgon med tre full lastade bilar från Stockholm .I Södertälje fick vi vända tillbaks på grund av motorproblem på QP bilen. Tillbaks i Stockholm bestämde vi att Mackan skulle chansa och ta QP bilen och vända tillbaks mot Kalmar. Planen var att om han inte kom fram till Kalmar så skulle jag och Örnie packa om två bilar med en annan ramp och åka efter. Om Mackan kom fram så skulle vi ta bilarna med den befintliga packade ”Super-rampen ” och åka efter. Vid nio tiden var Mackan framme så då hoppade vi i bilarna och körde efter. Efter totalt tio timmar var alla bilar på plats.

Torsdagen plockade vi upp rampen .

Fredag var show dagen kl. 15.00 öppnade området det var ganska lugnt med folk på plats men kl 16.30 rasade det in folk lagom till första showen. Vi fick även förstärkning av Arvid plus några andra grymma locals.

Det blev ett bra drag alla körde grymt och DJ pumpade gammal break musik :-).

         

Sista showen var kl.21.00 ännu fler hade samlats . Älgen skadade sig under första showen och några av dom lokala åkarna valde att kolla på så vi var några färre sista showen. Det gjorde absolut inte att åkningen blev sämre utan tvärtom alla laddade fullt. Nisse laddade på så hans nästa stopp blev akuten efter en hård landning på axeln.

 

Stort tack till David, Magnus ,Arvid m.fl från föreningen Active som såg till att våra dagar i Kalmar blev riktigt roliga.

Vi lyckades locka lite Media till showen här är några av artiklarna.