Idag Rampljus SVTB, imorgon X-Games SVT24

Idag blir det Comedy Club :-). För en tid sedan var jag & Lillis i Malmö . Det är inte såp många shower Lillis bokar in men denna var en av hans bokningar. Man kan säga att det är en variant av Talang . Det är olika uppträdande däe publiken röstar fram dom bästa.  Nästan alla deltagare var gamla Talang deltagare.

När Lillis ringde mig & berättade om detta gig var jag lite tveksam när jag fick höra att ytan var 4x4m så tackade ja nej men Lillis lovade att ringa & ordna lite större yta. När vi kom dit var det INTE större. Så det var bara att vingla ut & det finns inget som gör mig mer nervös än dåliga eller för små ytor.

Det var nog min sämsta show någonsin & efter som det var en form av  tävling så kommer det sända i ORGINAL framträdandet ikväll på SVTB kl.18.30 var berädda på ett gott skratt:-). Ikväll SVTB KL.18.30

På Lördag är det del 4 av X-Games denna gång Super park.

Gå in här eller här & skriv några rader om program eller kommentatorerna:-) .

 SVT 2 lördag
22:55 X-Games
Höjdpunkter från actionsporternas eget sommarmästerskap. Del 4 av 8. Kommentator: Niklas Hyland.
* Även i SVT1 11/10