American Monster Truck Action Turnén.

Now we are back home from tour ”American Monster Truck Action”. We have had lots of fun. It was a fun bunch on the tour and we hope to work together again soon.

Nu var vi hemma igen efter våran turné tillsammans med Monster truckar,FMX åkare m.m.Turnén har varit full av mot & medgång.Men vi har alla haft super kul skulle inte tveka en sekund att åka ut med detta gäng igen .

På väg till förta stoppet i Västerås började Quater pipe bilen krångla den ville bara gå 5 mil i taget sen dog den. Örnie hoppade i Miniramp bilen & kom efter  Han var tyvärr tvungen att åka hem innan stopp nummer två Karlstad så Tate klev på ett natt tåg & kom ner till Västeråps för att hjälpa oss att köra ena bilen till Karlstad.

Vädret var inte med oss i Karlstad men vi gjorde vårt bästa för att genom föra showen. Vi la ut plyfor på det blöta sandiga uderlaget för att kunna köra en liten show för de ca: 3000 personer som tagit sig dit trots det dåliga vädret.

En blöt flip av Andreas Lindqvist på ett slirigt Box Jump.

Nästa stopp var Örebro där vi hade betydligt bättre väder. Det blev en kanon show med större delen av FP Teamet på plats det var Lill Jocke, Örnie, Äljen ,Andy & även Max var med på sin fösta turné  .

 

Publik bilder  från Örebro.

I Örebro filmade vi . Lägger upp det snart.

Sista stoppet Borlänge där spöregnade det i stort sett tills någon timme innan start då klarnade det upp där fick vi förstärkning av Slim Jim:-).Ytan lutade rejält men det gjorde det lite mer spännade 🙂

  

                    

 Vi kommer lägga upp fler bilder från denna turné på www.futureclothing.se håll kol.

 

Nu ska vi lasta bilen igen för att åka till Rådsparken Huddinge för medverkan i Donky POOL session. Ses där.