Adidas reklamfilm.

Ha,Ha,Ha man blir lite full i skratt. I sommras filmade jag för en reklamfilm för Adidas. Vi filmade en hel dag här kan du se resultatet . När jag tittade första gången såg jag inte att jag var med alls.

I filmed a commercial for Adidas. We filmed a whole day, here you can see the results.Not so much riding:-)))

4 thoughts on “Adidas reklamfilm.

  1. Hahaha, en sekund i alla fall. Precis som en viss Eric Gadd video för en herrans massa år sen. Filma en hel dag, efter edit får man typ 1 sekund om man har tur 🙂

  2. Jag tror nästan mitt klipp var en halv sekund. Allt bra hojar nått eller bara jobbar?

  3. Hallå!

    Jo det är ju sånt slöseri med arbete för oss. jag tänker oxå på de som filmat oss och lovat berätta vart det hela tagit vägen, och löften om hemskickade videoband mm.
    Och det värsta av allt är väl at man inte tänker en sekund på adidas kläder/skor. Undrar om nån blir köpsugen av den filmen. He he! vad var meningen med den igentligen? Att skapa begär är ju det lättaste som finns.

    Krya på dig ANdy, vi ses! Mikael

  4. Vi ses ha det bra.

Comments are closed.